nieuws

Al onze activiteiten in één overzicht

Dat we als vereniging een breed scala aan leuke en gezellige activiteiten aanbieden kan de meeste mensen niet zijn ontgaan. Met een groot team vrijwilligers zijn we hele jaar actief en daar zijn we trots op. Toch is het leuk als er dan een overzicht wordt gemaakt en je ziet wat een actieve en sociale vereniging we met elkaar neerzetten. Met dank aan het watersportverbond voor dit mooie overzicht.

De vereniging: AWS Eendracht – Akkrum

Het hele jaar uiteenlopende activiteiten aanbieden aan watersportliefhebbers in Akkrum en omgeving: dat is de doelstelling van AWS Eendracht. De Friese vereniging zag het aantal leden de afgelopen jaren flink groeien tot boven de 250.AWS Eendracht organiseert toertochten voor sloepen, motorboten en zeilers. Er zijn pubavonden, trainingen en cursussen. Er zijn zwembadlessen, er kan gesupt worden en er zijn kano's beschikbaar. En sinds een jaar kunnen leden van AWS Eendracht ook eens per maand RC Zeilen. Meer informatie over de vereniging is te vinden via www.awseendracht.nl

Posted by Watersportverbond on Thursday, February 14, 2019