Watersporten – het mag weer!

Varen mocht natuurlijk al, alleen of met familie. Als vereniging mogen we ook voorzichtig weer opstarten met onze activiteiten. Vanaf 29 april mocht de jeugd al weer buiten trainen, nu ook iedereen boven 18 jaar. Dat houdt in dat we weer in georganiseerd verband mogen varen. Het watersportverbond heeft hier een duidelijk protocol voor gemaakt Verantwoord Watersporten, hier vind je regels en veelgestelde vragen. Natuurlijk houden we 1.5 meter afstand van elkaar, tuigen we zoveel mogelijk onze eigen boot op en houden we rekening met elkaar.

We zijn als vereniging heel blij met deze verruiming, zo hebben we de mogelijkheid gezien, om a.s. donderdag te beginnen met een SUP clinic. En de jeugd gaat woensdagmiddag al weer van start. Wij hebben er zin in! Hou onze website en de socials in de gaten voor nieuwe activiteiten.