Akkrum Plonzt

Akkrum Plonzt is de leukste en gezelligste Nieuwjaarsduik van het hele land! We beginnen op zondag 5 januari 2020 om 15:00 met een warming-up. Nadat iedereen warm is gaan we aftellen en rennen we zo snel mogelijk het koude water in en er waarschijnlijk ook weer zo snel mogelijk uit.

Daarna staat er een hottub klaar en nadat men zich heeft omgekleed gaan we met z’n allen naar De Koken en rondom het vuur staan. We draaien Schlager muziek, hoe Aprèz wil je het hebben!

Kom dus op 5 januari naar de Jachthaven van Akkrum en trek je gekste outfit aan, hoe gekker hoe mooier!

7 januari 2018

AWS Eendracht organiseert i.s.m. Jachthaven Tusken de Marren en De Koken: Akkrum Plonzt

Zondag 7 januari organiseerde AWS Eendracht i.s.m. Jachthaven Tusken de Marren en De Koken, Akkrum Plonzt. Bij de trailerhelling van Jachthaven Tusken de Marren verwachtten we dat iedere vitale Akkrumer en Nesser present zal zijn om een baantje te trekken in het verkwikkende, Akkrumer water. We begonnen om 15:00 uur met een gezamenlijke warming up verzorgd door Switch Akkrum om een kwartier daarna massaal in het water te lopen of mooier nog, te plonzen! Er hing zelfs een slingertouw om zo sierlijk mogelijk te water te gaan. U kreeg van ons een mooie muts zodat u het niet koud krijgt…

Na de plonz trok u uw badjas aan om een sprint te trekken naar de douche of nog beter, naar De Koken om daar op te warmen met snert, gluhwein, warme chocomel, Beerenburg of misschien toch een koud biertje. Want na de plonzen hadden we een echte Après Plonzparty. Er wasEHBO, een AED en een heuse reddingsbrigade die snel te water kan zijn. De echte plonzer ging voor een prijs voor de mooiste plonz of de leukste uitdossing, kom dus verkleed en win! Deelname is gratis.