Akkrum Plonzt

Akkrum Plonzt is de leukste en gezelligste Nieuwjaarsduik van het hele land! We beginnen op zaterdag 5 januari 2019 om 15:00 met een warming-up verzorgd door Joelle van Sportcentrum Switch. Nadat iedereen warm is gaan we aftellen en rennen we zo snel mogelijk het koude water in en er waarschijnlijk ook weer zo snel mogelijk uit.

Daarna staat er een hottub klaar en nadat men zich heeft omgekleed gaan we met z’n allen naar De Koken en rondom het vuur staan. We draaien Schlager muziek, hoe Aprèz wil je het hebben!

Kom dus op 5 januari naar de Jachthaven van Akkrum en trek je gekste outfit aan, hoe gekker hoe mooier!

7 januari 2018

AWS Eendracht organiseert i.s.m. Jachthaven Tusken de Marren en De Koken: Akkrum Plonzt

Zondag 7 januari organiseert AWS Eendracht i.s.m. Jachthaven Tusken de Marren en De Koken, Akkrum Plonzt. Bij de trailerhelling van Jachthaven Tusken de Marren verwachten we dat iedere vitale Akkrumer en Nesser present zal zijn om een baantje te trekken in het verkwikkende, Akkrumer water. We beginnen om 15:00 uur met een gezamenlijke warming up verzorgd door Switch Akkrum om een kwartier daarna massaal in het water te lopen of mooier nog, te plonzen! Er hangt zelfs een slingertouw om zo sierlijk mogelijk te water te gaan. U krijgt van ons een mooie muts zodat u het niet koud krijgt…

Na de plonz trekt u uw badjas aan om een sprint te trekken naar de douche of nog beter, naar De Koken om daar op te warmen met snert, gluhwein, warme chocomel, Beerenburg of misschien toch een koud biertje. Want na de plonzen hebben we een echte Après Plonzparty. Er is EHBO, een AED en een heuse reddingsbrigade die snel te water kan zijn. De echte plonzer gaat voor een prijs voor de mooiste plonz of de leukste uitdossing, kom dus verkleed en win! Deelname is gratis.

  • Inschrijven (verplicht) is mogelijk tot 3 januari 2018 via activiteiten@awseendracht.nl
  • Deelname is geheel op eigen risico
  • Het dragen van (zwem)schoenen is verplicht
  • Een badjas wordt zeer aanbevolen
  • Bij onvoldoende deelname of ijsgang wordt het evenement afgelast

Tsja, verkleed het nieuwe jaar inplonzen met een Après Plonzparty, dat kan alleen in Akkrum! Schrijf je snel in en neem zoveel mogelijk supporters mee!

 

aws plonzt 07-1-2018-page-001