AWS-Frisia-Pean Jeugdzeilweekend – 23 en 24 april 2022

AWS-Frisia-Pean Jeugdzeilweekend

AWS-Frisia-Pean Fries Jeugdzeilweekend dit jaar op 23 en 24 april 2022

Er is dit jaar weer een jeugdweekend bij Zeilschool Pean georganiseerd in samenwerking met Watersportvereniging Frisia uit Grou.

Het AWS-Frisia-Pean Fries Jeugdzeilweekend vindt dit jaar plaats van zaterdagochtend 23 tot  zondagmiddag 24 april 2021 – 12:30 einde.

Wie kan er bij zijn?

Alle jeugdleden van AWS en Frisia die nog op de lagere school zitten – met een leeftijd tussen 8 en 12 jaar – kunnen zich opgeven om erbij te zijn dit weekend

Wat kost dit weekend?

De totale prijs bedraagt slechts €69 per kind - dit is inclusief één overnachting, zeilles, activiteiten en eten. De prijs blijft €69, ook als je niet aan de activiteiten mee kan doen of liever thuis eet en slaapt, of als je je eigen boot meeneemt.

Wil je zeilen in een andere boot?

De Optimist blijft de beste boot om het zeilen op een leuke manier onder de knie te krijgen. Maar na de positieve ervaringen van vorig jaar kun je ook kiezen om dit weekend in een andere boot te varen. Voor de meer ervaren zeilers of voor degene die een nieuwe uitdaging zoeken bestaat de keuze uit de boten; Optimist, Feva of 2-mans Pico jeugd.

Schrijf je snel in!

Lijkt het je leuk?! Schrijf je dan snel in voor dit speciale weekend van 23-24 april!! Je kunt hieronder kiezen voor welke boot je wil inschrijven waarbij je direct naar de Pean website wordt geleid om je op te geven.

 

Optimist | RS Feva | 2-mans Pico jeugd

De betaling doe je dan direct bij de inschrijving aan Pean.

Veel plezier! AWS Eendracht | KWV Frisia | Zeilschool Pean

AWS jeugd3