Kies een AWS Jeugd pakket!

AWS Jeugdpakketten 2020 aanbod

Ook dit jaar biedt AWS Eendracht de AWS jeugdpakketten aan. Keuze uit één van de 3 AWS jeugd pakketten om het je makkelijker te maken je watersportseizoen in te delen. Wat past het beste bij jou? Kies en bespaar op één van de AWS jeugdpakketten en je kan er het komende watersport seizoen weer helemaal tegenaan!

Beginners Pakket – EUR 65
Als beginnende watersporter kun je kiezen voor het ‘Beginners Pakket’. Voor €65 leer je tijdens de zwembad les op 4 April 2020 wat je moet doen als je Optimist omslaat en met de voorjaarslessen op de woensdagmiddagen in mei en juni kun je gelijk alles in de praktijk toepassen om veilig en met plezier het buitenwater aan te kunnen.

Seizoens pakket – EUR 130
Wat te denken van het ‘Seizoens Pakket’? Dit is echt HET alles-in-1 pakket! Het hele seizoen onder de pannen, van de zwembad les in april tot aan het fantastische Terherne jeugdweekend in september. Voor slechts €130 ben je verzekerd van een watersport seizoen vol leerzame maar bovenal leuke activiteiten.

Fanaten Pakket – EUR 120
Wil je de fijne kneepjes van het zeilen leren en je alleen focussen op zeilen en het in de praktijk toepassen en laten zien? Ook dat kan! Het ‘Fanaten Pakket’ biedt uitkomst. Ook als gevorderde zeiler kun je hier aan je trekken komen. Voor €120 ben je verzekerd van een plekje bij de woensdagmiddag zeillessen in het voorjaar (mei, juni) en pak je het geweldige AWS jeugdweekend in Terherne mee (september).

Wat kies jij?  
Als je echt geen keuze kan maken dan kun je altijd kiezen voor een losse activiteit. Keuzes! Kiezen!
Check het Evenementen Jeugd menu en maak daar je keuze.

Mail je keuze snel door!
Ben je overtuigd van je pakket keuze, vul dan je keuze en gegevens in op het formulier onderaan deze pagina.