NIEUW! Kies een AWS jeugd pakket!

Nieuw dit jaar bij AWS Eendracht. Keuze uit één van de 4 AWS jeugd pakketten om het je makkelijker te maken je seizoen in te delen. Wat past het beste bij jou? Kies en bespaar op één van de AWS jeugdpakketten en je kan er het komende watersport seizoen weer helemaal tegenaan!

Beginners Pakket    
Als beginnende watersporter kun je kiezen voor het ‘Beginners Pakket’. Voor €65 leer je tijdens de zwembad les wat je moet doen als je Optimist omslaat en met de voorjaarslessen op de woensdagmiddagen in mei en juni kun je gelijk alles in de praktijk toepassen.

Doorzetters Pakket
Wat te denken van het ‘Doorzetters Pakket’? Dit is echt HET alles-in-1 pakket! Het hele seizoen onder de pannen, van de zwembad les in april tot aan de woensdagmiddag najaarslessen in september. Voor slechts €150 ben je verzekerd van een vol watersport seizoen vol leerzame maar bovenal leuke activiteiten.

Lessen Pakket
Wil je de fijne kneepjes van het zeilen leren en je alleen focussen op zeilles? Ook dat kan! Het ‘Lessen Pakket’ biedt uitkomst. Ook als gevorderde zeiler kun je hier aan je trekken komen. Voor €80 ben je verzekerd van een plekje bij de woensdagmiddag zeillessen in het voor- (mei, juni) en najaar (september).

Kampioenen Pakket
Voor de pro’s in de dop! Naast de woensdagmiddag zeillessen in het voor- en najaar waar je je zeilkennis hebt vergroot en klaar bent voor wedstrijdzeilen. Ook kun je je kunsten laten zien tijdens het legendarische zeilweekend in Terherne waar je ook kunt kiezen uit verschillende boottypes of zelfs surfen! En dit allemaal voor maar €140

Wat kies jij?  
Als je echt geen keuze kan maken dan kun je altijd kiezen voor een losse activiteit. Keuzes! Kiezen!
Check het Evenementen Jeugd menu en maak daar je keuze.

Mail je keuze snel door!
Ben je overtuigd van je pakket keuze, vul dan je keuze en gegevens in op het formulier onderaan deze pagina.

Hieronder de volledige AWS jeugdpakketten flyer. Klik erop voor een groter formaat.