Woensdagmiddag zeillessen dit voorjaar!

Na het succes van de woensdagmiddag zeillessen van het afgelopen jaar kun je ook in 2019 weer meedoen met een optimist lessenserie! Bereid je voor want na de mei vakantie is het zover!

Wil je (leren) zeilen? Of nog beter kunnen zeilen?
Dat kan! Elke woensdagmiddag in mei en juni 2019 zullen er zeillessen aangeboden worden voor zowel beginners als gevorderden voor de jeugd in optimisten.

Het belangrijkste doel is om (beter) te leren zeilen en veel plezier te beleven op en rond het water! Het begint bij het op- en aftuigen van de optimist, sturen, wind-oriëntatie en de zeilstanden komen aan bod. Gecontroleerd afvaren en aanleggen staat ook op het programma, net als overstag gaan en gijpen. Voor de ervaren zeilers zal er o.a. aandacht besteed worden aan wedstrijdzeilen.

De lessen worden gegeven door ervaren instructeurs en zij zullen de deelnemers verdelen in niveau-groepen. De lessen duren ongeveer 2 uur en zijn na schooltijd maar volledige details waar en hoe laat precies volgen nog.
Ieder kind neemt een eigen optimist mee, met voldoende drijfvermogen maar mocht je echt geen optimist hebben of kunnen lenen dan kun je er een huren. Alle kinderen dragen altijd een zwemvest.

Data en kosten
De woensdagmiddag zeillessen zijn 8, 15 en 22 mei, 5, 12, 19 en 26 juni en de laatste is op 3 juli 2019. De kosten voor deze 8 woensdagmiddagen zijn slechts € 60,-. Er komt € 20,- bij als je een optimist huurt. Maar wees er snel bij! Kijk ook naar de jeugd pakketten die AWS nu aanbiedt. Combineren kan voordelig zijn!

Stuur een email met je naam, leeftijd, telefoonnummer en of je zelf een optimist hebt of niet naar jeugd@awseendracht.nl

Doe dit voor 30 april 2019! Dan weet je zeker dat je erbij bent!