Puzzelvaartocht 2020 GEANNULEERD

Datum/Tijd
Date(s) - 30/08/2020
10:30 - 15:30

Categorieën


Puzzelvaartocht 2020 geannuleerd

Helaas zijn we genoodzaakt de puzzelvaartocht 2020 te annuleren vanwege Corona. We hopen de tocht volgend seizoen weer te kunnen organiseren.

Wat is het?

Een dag varen en dan afsluiten met een heerlijk buffet. Tijdens de start van de tocht ontvangt men de opdrachten waarmee men de route kan vinden door de vragen onderweg op te lossen. Een leuk evenement voor jong en oud.

Meer informatie

Zondag 30 augustus organiseert AWS Eendracht alweer voor de 7de keer de Puzzelvaartocht. Vorig jaar maakten de deelnemers een mooie limerick die zingend werd voorgedragen aan het publiek.

We hebben ook dit jaar weer een prachtige route uitgezet waarbij je door de mooiste stukjes van onze provincie vaart. Hier en daar moeten de handen uit de mouwen en moet er ook stevig denkwerk worden verricht om de opdrachten te kunnen maken.

Vrienden, vriendinnen, buurman, buurvrouw, ooms en tantes……bel ze op om mee te varen met dit prachtige evenement. We starten met een palaver en als niemand verdwaalt eindigen we met een overheerlijk buffet.

Kosten

Kosten deelname per boot: Leden AWS Eendracht €5,- / Niet leden €10,-

Kosten buffet: €15:– per persoon

Verhuur sloepen: Drijfveer/Tusken de Marren, Hotel/Restaurant Goerres & sloephurenakkrum.nl

Inschrijven: activiteiten@awseendracht.nl of Facebookpagina AWS Eendracht

Houd de berichtgeving op de Facebookpagina van AWS Eendracht goed in de gaten want bij slecht weer verplaatsen we de tocht naar een nieuwe datum.