Puzzel Vaartocht

Datum:                 Zondag 3 juni 2018

Tijdstip:               10:30 uur

Locatie:                Hotel Restaurant Goerres


Wat is het?

Een dag varen en dan afsluiten met een echt schippersmaal verzorgd door Goerres. Tijdens de start van de tocht ontvangt men de opdrachten waarmee men de route kan vinden door de vragen onderweg op te lossen. Een leuk evenement voor jong en oud.

Meer informatie

In 2017 deden 14 boten mee aan de Puzzel Vaartocht, georganiseerd door AWS Eendracht. Op 3 juni 2018 gaan jong en oud wederom op avontuur. We starten om half elf met het palaver. Tijdens het palaver worden de opdrachten uitgereikt waarna de deelnemers een voor een kunnen vertrekken. De route moet men zelf zien te ontdekken door vragen te beantwoorden en soms bijzondere opdrachten uit te voeren. We proberen dit jaar een route uit te zetten waarbij de doorvaarthoogte groter zal zijn dan voorgaande edities of zelfs niet aan de orde zal zijn.

Het is een leuk evenement voor jong en oud, dus nodig vrienden, familie, opa’s en oma’s uit om op zondag 3 juni 2018 aan te leggen bij Hotel Restaurant Goerres. Als alle deelnemers in de namiddag weer terug zijn volgt er een prijsuitreiking en kan men aanschuiven voor een overheerlijk schippersmaal verzorgd door Goerres.

Aandachtspunten

– zonnebrand
– een verrekijker kan handig zijn
– geen beperkingen in doorvaarthoogte
– maximale diepgang: 120 cm
– sanitaire/horeca tussenstops mogelijk
– Houd de berichtgeving op Facebook goed in de gaten, want bij slecht weer verplaatsen we de tocht naar een nieuwe datum

Kosten

€ 5,00 leden
€ 10,00 niet-leden

Wilt u gebruik maken van het schippersmaal, dan kunt u dit ook aangeven bij de opgave, onder vermelding van uw naam en het aantal personen. De kosten van deze maaltijd zijn € 12,50 per persoon.

Aanmelden

Via onderstaand formulier
Geen velden gevonden.