Puzzel Vaartocht 2020 GEANNULEERD

Datum:                 Zondag 30 augustus 2020

Tijdstip:               10:30 uur

Locatie:                volgt zo snel mogelijk

Vanwege Corona dit jaar helaas geen puzzelvaartocht. We hopen volgend jaar opnieuw een puzzelvaartocht te kunnen organiseren.

Wat is het?

Een dag varen en dan afsluiten met een heerlijk buffet. Tijdens de start van de tocht ontvangt men de opdrachten waarmee men de route kan vinden door de vragen onderweg op te lossen. Een leuk evenement voor jong en oud.

Meer informatie

Zondag 30 augustus organiseert AWS Eendracht alweer voor de 7de keer de Puzzelvaartocht. Vorig jaar maakten de deelnemers een mooie limerick die zingend werd voorgedragen aan het publiek

We hebben ook dit jaar weer een prachtige route uitgezet waarbij je door de mooiste stukjes van onze provincie vaart. Hier en daar moeten de handen uit de mouwen en moet er ook stevig denkwerk worden verricht om de opdrachten te kunnen maken.

Vrienden, vriendinnen, buurman, buurvrouw, ooms en tantes……bel ze op om mee te varen met dit prachtige evenement. We starten met een palaver en als niemand verdwaalt eindigen we met een overheerlijk buffet.

Kosten deelname per boot: Leden AWS Eendracht €5,- / Niet leden €10,-

Kosten buffet: €15:– per persoon

Verhuur sloepenDrijfveer & Tusken de Marren Hotel/Restaurant Goerres & sloephurenakkrum.nl

Inschrijven: activiteiten@awseendracht.nl of Facebookpagina AWS Eendracht

Houd de berichtgeving op de Facebookpagina van AWS Eendracht goed in de gaten want bij slecht weer verplaatsen we de tocht naar een nieuwe datum.