Puzzel Vaartocht

Datum:                 Zondag 23 juni 2019

Tijdstip:               10:30 uur

Locatie:                Restaurant de Koken


Wat is het?

Een dag varen en dan afsluiten met een heerlijk buffet. Tijdens de start van de tocht ontvangt men de opdrachten waarmee men de route kan vinden door de vragen onderweg op te lossen. Een leuk evenement voor jong en oud.

Meer informatie

Zondag 23 juni organiseert AWS Eendracht alweer voor de zesde keer de Puzzelvaartocht. Vorig jaar kwamen deelnemers zingend binnenvaren en bleef het lang gezellig.

We hebben ook dit jaar weer een prachtige route uitgezet waarbij je door de mooiste stukjes van onze provincie vaart. Hier en daar moeten de handen uit de mouwen en moet er ook stevig denkwerk worden verricht om de opdrachten te kunnen maken.

Vrienden, vriendinnen, buurman, buurvrouw, ooms en tantes……bel ze op om mee te varen met dit prachtige evenement. Het palaver start bij restaurant De Koken, daar ontvangt u de opdrachten. Als niemand verdwaalt komt iedereen weer aan in de Jachthaven waar er kan worden genoten van een heerlijk buffet verzorgd door Heer van Zuijlen.

 

Kosten deelname per boot: Leden AWS Eendracht €5,- / Niet leden €10,-

Kosten buffet: €15:– per persoon

Verhuur sloepenDrijfveer & Tusken de Marren & Hotel/Restaurant Goerres

Inschrijven: activiteiten@awseendracht.nl of Facebookpagina AWS Eendracht

Houd de berichtgeving op de Facebookpagina van AWS Eendracht goed in de gaten want bij slecht weer verplaatsen we de tocht naar een nieuwe datum.