Extra zeillessen in de optimist in september!

Na het succes van de woensdagmiddag zeillessen van het afgelopen jaar kun je ook in 2019 weer meedoen met een optimist lessenserie in september!

Wil je (leren) zeilen? Of nog beter kunnen zeilen?
Dat kan! Elke woensdagmiddag in september 2019 zullen er zeillessen aangeboden worden voor zowel beginners als gevorderden voor de jeugd in optimisten.

Het belangrijkste doel is om (beter) te leren zeilen en veel plezier te beleven op en rond het water! Het begint bij het op- en aftuigen van de optimist, sturen, wind-oriëntatie en de zeilstanden komen aan bod. Gecontroleerd afvaren en aanleggen staat ook op het programma, net als overstag gaan en gijpen. Voor de ervaren zeilers zal er o.a. aandacht besteed worden aan wedstrijdzeilen.

De lessen worden gegeven door ervaren instructeurs en zij zullen de deelnemers verdelen in niveau-groepen. De lessen duren ongeveer 2 uur en zijn na schooltijd maar volledige details waar en hoe laat precies volgen nog.
Ieder kind neemt een eigen optimist mee, met voldoende drijfvermogen maar mocht je echt geen optimist hebben of kunnen lenen dan kun je er een huren. Alle kinderen dragen altijd een zwemvest.

Data en kosten
De zeillessen zijn 4,11,18 en 25 september 2019. De kosten zijn slechts € 30,-. Er komt € 20,- bij als je een optimist huurt. Maar wees er snel bij!
Geef je op door je gegevens in te vullen en druk daarna op verzenden. Maar doe het snel want de inschrijving sluit 1 september!

AWS jeugd4