AWS jeugdweekend 2022 in Terherne!

Het leukste AWS jeugdweekend van het jaar!

Het inmiddels legendarische en leukste jeugd weekend van de AWS staat uiteraard ook dit jaar weer op de kalender! Van 80 (!) eieren koken voor het ontbijt tot het magische avondzeilen, voor alle jeugd van 7 tot 17 is er wat te doen. En omdat het zo goed bevallen is zal er ook dit jaar weer een variatie aan boten en activiteiten plaatsvinden.

Waar en wanneer: Terherne 16-18 september 2022

Hou dit jaar van vrijdagmiddag 16 tot en met zondagmiddag 18 september 2022 vrij in je agenda en geniet van het jeugdweekend op de kampeerboerderij in Terherne.

Van Optimist tot surfplan, van beginner tot gevorderde, alle kinderen die een leuk en actief weekend wel zien zitten kunnen zich opgeven voor het AWS jeugdweekend.

Voor maar €65 een weekend vol activiteiten en gezelligheid

We gaan behalve veel zeilen, ook theorieles krijgen en spelletjes doen. Dit geweldige weekend met 2 overnachtingen is compleet met eten, avondprogramma en watersport activiteiten. Het is altijd gezellig en er wordt veel gelachen! En vaak werkt het weertje ook nog eens mee! Het eind van het weekend sluiten we natuurlijk feestelijk af. De kosten voor dit zeilkamp bedragen slechts € 65,-wanneer je met je eigen boot komt. Wil je gebruik maken van een van de AWS boten, dan vragen we hiervoor € 20,-.

Voor een geslaagd weekend vragen we hulp van een aantal ouders. Ben je on de gelegenheid ons het weekend of een deel van het weekend te helpen, geef je dan op via het aanmeldformulier!