AWS jeugdweekend in Terherne!

Het leukste AWS jeugdweekend van het jaar!

Het inmiddels legendarische en leukste jeugd weekend van de AWS staat uiteraard ook dit jaar weer op de kalender! Van 80 (!) eieren koken voor het ontbijt tot het magische avondzeilen, voor alle jeugd van 7 tot 17 is er wat te doen. En omdat het zo goed bevallen is zal er ook dit jaar weer een variatie aan boten en activiteiten plaatsvinden.

Waar en wanneer: Jaarlijks eind september op de kampeerboerderij in Terherne.

De exacte data vind je in de evenementenkalender.

Van Optimist tot surfplank, van beginner tot gevorderde, alle kinderen die een leuk en actief weekend wel zien zitten kunnen zich opgeven voor het AWS jeugdweekend.

Wat gaan we doen?

We gaan behalve veel zeilen, ook theorieles krijgen en spelletjes doen. Dit geweldige weekend met 2 overnachtingen is compleet met eten, avondprogramma en watersport activiteiten. Het is altijd gezellig en er wordt veel gelachen! En vaak werkt het weertje ook nog eens mee! Het eind van het weekend sluiten we natuurlijk feestelijk af.

Voor een geslaagd weekend vragen we hulp van een aantal ouders. Ben je on de gelegenheid ons het weekend of een deel van het weekend te helpen, geef je dan op via het aanmeldformulier!