Voorjaarslessen woensdagmiddag jeugdzeilen

2024 voorjaarslessen zeilen voor de jeugd

Na het succes van de woensdagmiddag zeillessen van het vorig jaar, kun je ook in 2024 weer meedoen met een optimist lessenserie! Bereid je voor want na de mei vakantie is het zover!

Wil je (leren) zeilen? Of nog beter kunnen zeilen?
Dat kan! Op woensdagmiddagen in mei en juni zullen er zeillessen aangeboden worden voor zowel beginners als gevorderden voor de jeugd in optimisten.

Het belangrijkste doel is om (beter) te leren zeilen en veel plezier te beleven op en rond het water! Het begint bij het op- en aftuigen van de optimist, sturen, wind-oriëntatie en de zeilstanden komen aan bod. Gecontroleerd afvaren en aanleggen staat ook op het programma, net als overstag gaan en gijpen. Voor de ervaren zeilers zal er o.a. aandacht besteed worden aan wedstrijdzeilen.

De lessen worden gegeven door ervaren instructeurs en zij zullen de deelnemers verdelen in niveaugroepen. De lessen duren ongeveer 2 uur en zijn na schooltijd. Volledige details waar en hoe laat precies volgen nog.
Ieder kind neemt een eigen optimist mee, met voldoende drijfvermogen maar mocht je echt geen optimist hebben of kunnen lenen dan kun je er een huren. Alle kinderen dragen altijd een zwemvest.

Data
De woensdagmiddag zeillessen zijn van 15.00 – 17.15, data staan in de activiteiten kalender

Inschrijven

Schrijf je hier in.

april

Geen activiteiten

mei

22mei15:15WoensdagmiddaglessenLeer zeilen in een optimist

29mei15:15WoensdagmiddaglessenLeer zeilen in een optimist

juni

05jun15:15WoensdagmiddaglessenLeer zeilen in een optimist

12jun15:15WoensdagmiddaglessenLeer zeilen in een optimist

19jun15:15WoensdagmiddaglessenLeer zeilen in een optimist

26jun15:15WoensdagmiddaglessenLeer zeilen in een optimist