Voorjaarslessen woensdagmiddag jeugdzeilen

2022 voorjaarslessen zeilen voor de jeugd

Na het succes van de woensdagmiddag zeillessen van het afgelopen jaar, dat als één van de weinige jeugd activiteiten toch door kon gaan kun je ook in 2022 weer meedoen met een optimist lessenserie! Bereid je voor want na de mei vakantie is het zover!

Wil je (leren) zeilen? Of nog beter kunnen zeilen?
Dat kan! Op woensdagmiddagen in mei en juni zullen er zeillessen aangeboden worden voor zowel beginners als gevorderden voor de jeugd in optimisten.

Het belangrijkste doel is om (beter) te leren zeilen en veel plezier te beleven op en rond het water! Het begint bij het op- en aftuigen van de optimist, sturen, wind-oriëntatie en de zeilstanden komen aan bod. Gecontroleerd afvaren en aanleggen staat ook op het programma, net als overstag gaan en gijpen. Voor de ervaren zeilers zal er o.a. aandacht besteed worden aan wedstrijdzeilen.

De lessen worden gegeven door ervaren instructeurs en zij zullen de deelnemers verdelen in niveaugroepen. De lessen duren ongeveer 2 uur en zijn na schooltijd. Volledige details waar en hoe laat precies volgen nog.
Ieder kind neemt een eigen optimist mee, met voldoende drijfvermogen maar mocht je echt geen optimist hebben of kunnen lenen dan kun je er een huren. Alle kinderen dragen altijd een zwemvest.

Data en kosten
De woensdagmiddag zeillessen zijn van 15.00 – 17.15 u op 11, 18 en 5 mei, en 1, 8, 15, 22 en 29 juni en 6, 13 juli 2021 . De kosten voor deze woensdagmiddagen zijn slechts € 50,-. Er komt € 20,- bij als je een optimist huurt. Maar wees er snel bij!

Schrijf je in via het formulier hier onderaan de pagina en je ontvangt verdere informatie voordat de eerste les begint.

Doe dit voor 30 april 2022! Dan weet je zeker dat je erbij bent!

Gemaakt door Hendrik Jan de Ridder