Jaarlijkse Toertocht

toertocht

Datum:                5 t/m 8 september 2019

Tijdstip:               9.30 uur eerste palaver

Locatie:                Start bij de AWS Eendracht steiger

Het doel van de Toertocht is om met meerdere jachten vier dagen op ruim water te varen. Ieder jaar wordt een Waddeneiland bezocht. Vast onderdeel van dit evenement is een barbecue en ieder jaar worden er leuke activiteiten bedacht om het plezier van de schippers en hun bemanningen te vergroten. De Toertocht bestaat al meer dan 20 jaar kent een groeiend aantal deelnemers.

Voor wie?

Schippers en bemanningsleden die graag in groepsverband op ruim water willen gaan varen. Schippers met ervaring, maar ook schippers die voor het eerst het ruime water willen proberen zijn van harte welkom.

Welke boten?

Zeewaardige zeil- of motorjachten die voorzien zijn van deugdelijk en veilig (reddings)materiaal om ook bij hardere wind het ruime water op te gaan.

Let op! Minder zeewaardige boten, motorboten, sloepen kunnen zaterdag 9 september naar de Grote Toertocht Barbecue ergens bij het IJsselmeer komen en gezellig aanschuiven. Opgave kan eveneens via onderstaand formulier. (bij type boot vermelden: alleen bbq)

Het weer?

Bij slecht weer en/of erg harde wind zal worden bekeken of de route aangepast dient te worden.

Aan de wal?

Ligplaatsen worden indien mogelijk van te voren gereserveerd bij de havenmeester. Iedere ochtend vindt er een palaver plaats. Op één van de locaties wordt voor iedere deelnemer een barbecue georganiseerd.

Meer informatie?

Informatie zal hier worden gedeeld en op de Facebookpagina van de AWS Eendracht. Het programma zal u van te voren worden toegezonden als u zich heeft aangemeld.

Aanmelden? 

Vul snel onderstaand formulier in en verzeker uzelf van een plekje tijdens deze unieke en gezellige toertocht.

Wij hebben er weer heel veel zin in!!

Geen velden gevonden.