AWS Nieuws

Klompkesilen 2016

Het traditionele kampioenschap Klompkesilen werd dit jaar voor het eerst gehouden tijdens de opening van het watersportseizoen. Tijdens de doe-het-zelf klomp-pimp-middag kon je zelf een klompke maken. Rond 4 uur ging de brug dicht en konden de kinderen zeilen met de zelfgemaakte klompen in de vrije klasse en natuurlijk mag de officiƫle Friese zeilklomp niet ontbreken. Met de harde wind nog een hele uitdaging, maar het leverde een spannende wedstrijd op.

De winnaars van het traditionele kampioenschap Klompkesilen 2016 zijn:

Scherjon klasse
1. Robyn Davidse
2. Naud de Ridder
3. Bianca van der Veen

Vrije klasse
1. Marcel van der Veen
2. Femke de Jong

Namens de AWS Eendracht feliciteren we alle winnaars en zien we jullie graag in 2017 weer terug bij het Klompkesilen in Akkrum.