AWS Nieuws

Cursus Dieseltechniek

image002

Op zaterdag 10 maart verzorgt AWS Eendracht i.s.m. Warber Jachtservice in Grou een cursus Diesel Techniek.

Het is niet alleen droge techniek maar ook vol praktische tips om een probleem op te lossen of een inschatting te maken van een storingDe motor is een belangrijk onderdeel van het schip. Kennis van een dieselmotor is daarom onmisbaar. Tijdens deze cursus biedt Warber u in een ochtend de benodigde theorie van de werking van dieselmotoren.

Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: 

  • het herkennen van storingen
  • Nalopen van het systeem
  • Inschatting maken wat u zelf kunt doen
  • U sleutelt zelf aan de motor, verhelpt storingen en doet kleine reparaties.

Aan het einde van de cursus bent u in staat om met de verkregen kennis zelf een diagnose te stellen. U bent daarbij meteen ook een goede gesprekspartner voor een dieselmonteur. U zult daarbij zelf wat kunnen sleutelen als u telefonisch wordt begeleid en doet kleine reparaties aan brandstof- en waterpomp, smeer-, koel- en brandstofsysteem en de keerkoppeling. Ook besteden wij aandacht aan preventief motoronderhoud, zomer- en winterklaar maken.

 

Cursus leider:               Jaap Vermaning

Locatie:                           Warber Jachtservice, Singel 10j, 9001XP Grou

Datum:                         Zaterdag 10 maart 2018

Tijd:                             10:00 – 12:00

Leden AWS-eendracht: Gratis deelname. Niet leden € 10,-

Aanmelden via:                        activiteiten@awseendracht.nl