Aan onze leden

Beste leden van AWS Eendracht,

Een bijzonder begin van het Watersport seizoen.

We beleven bijzondere historische tijden met elkaar, een samenleving waarin we niet volop samen mogen komen. Eigenlijk gewoonweg een bizarre situatie dus, waarbij wij als AWS Eendracht natuurlijk de maatregelen genomen door de overheid en het advies van het Watersportverbond volgen.

Alleen missen wij, alle AWS vrijwilligers, jullie: onze leden! Onze watersportpassie delen, lachen, leren met en van elkaar, sportief strijden, gezellig feesten, gewoon weer gezellig samen zijn.

Wij staan te popelen, staan in de startblokken om weer los te mogen. Nog steeds zijn we achter de schermen aan het kijken….wat als…hoe kunnen wij dan….? En zodra het enigszins kan zijn we er weer voor u, indien nodig, met wat extra Corona regeltjes.

De jeugdcommissie is al bezig een nieuw draaiboek voor de jeugd tot 12 jaar. En gaat vanaf a.s. woensdag starten met het woensdagmiddag jeugdzeilen.

De wedstrijdcommissie is in overleg of er bij het maandagavond wedstrijdzeilen, als extra activiteit, ook met (vooral) eigen Lasers gevaren kan worden.

De activiteitencommissies zijn bijna niet binnen te houden zo graag willen ze los, daar draait het op volle toeren, ook om weer met nieuwe initiatieven te komen.

De PR commissie die alles van de diverse commissies bij elkaar voegt en u, zoals in deze nieuwsbrief, op de hoogte houdt van alle AWS Eendracht ontwikkelingen.

Als voorzitter van de AWS Eendracht ben ik trots op al onze vrijwilligers, hoe ze in deze bizarre tijden zo gemotiveerd zijn en staan te popelen om voor u weer gezellige, leuke en sportieve activiteiten te mogen organiseren.

Maar ook u als lid die ons blijft steunen, door niet alleen lid te blijven en, zodra het kan, weer volop mee te doen aan de diverse activiteiten. En ook als ik om me heen hoor hoe onze leden andere leden proberen te werven, zelfs in deze rare tijden dat we stil liggen. Geheel tegen de trend in, weten wij onze leden vast te houden en zelfs te laten groeien.

Wij houden u op de hoogte en zodra het kan, zijn we er voor u.

Blijf gezond en hopelijk tot snel op en rond het water. Want dat is immers waar de AWS de gezelligheid creƫert.

Edze Posthuma
Voorzitter AWS Eendracht