Nieuwjaarsborrel

Kom je ook naar de AWS Nieuwjaarsborrel?

6 januari is het zover, dan luiden we met elkaar het watersportseizoen 2019 in, onder het genot van een hapje en een drankje. Bij Hotel Goerres nemen we de gelegenheid om samen terug te blikken op alle hoogtepunten van het afgelopen seizoen en vooruit te kijken naar alle geplande, gezellige en sportieve activiteiten die nog gaan komen. Reden genoeg om er bij te zijn.

Vooraf kun je meegenieten van het RC zeilen aan It Gearstalt (bij de spoorbrug), waar inmiddels 1/5e deel van ons ledenbestand enthousiast aan deelneemt. Waar de gelegenheid is om zelf ook te varen met een huurboot, maar waar het vooral met elkaar een leuke manier is om de zondagmiddag door te brengen. Het RC zeilen begint om 14u. Ben je nog niet eerder geweest, kom dan zeker kijken!

We zien elkaar op 6 januari. Tot dan!