Nat het nieuwe jaar in? We gaan Plonzen en Proosten!

Samen met u willen graag het nieuwe jaar goed beginnen! Dus gaan we zondag 8 januari starten met de Nieuwjaarsduik en daarna de nieuwjaarsborrel.

AKKRUM PLONZT! Bij de passantenhaven van Akkrum

Zondag 8 januari om 15:00

Als je in Akkrum of Nes woont is het helemaal hip om ’s ochtends vroeg even het water in te springen, ook wel dippen genoemd en om de dag te starten springen veel ‘s ochtends onder de koude douche.

We verwachten dus dat het zondag 8 januari zwart staat van de nieuwjaarsplonzers zonder koudwatervrees, die een duik gaan nemen tijdens Akkrum Plonzt 2023! Want op die achtste van januari nodigen wij graag iedereen uit om origineel verkleed het water in te rennen. We starten met de opwarming die zal worden verzorgd door Sportschool Switch. Onze deskundige jury zal zich buigen over wie de prijs gaat winnen voor de meest originele outfit. Je hoeft je er niet voor in te schrijven en de deelname is gratis, hoe koel is dat!

16:00 Nieuwjaarsborrel bij de Kromme Knilles

Zondag 8 januari om 16:00

Daarna gaan we als de wiedeweerga naar Eetcafé Kromme Knilles waar we om een uur of vier gaan starten met de AWS Eendracht Nieuwjaarsborrel, lekker bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje.

Tot 8 januari om 15:00 bij de Passantenhaven!